12. januar 2016 av Ole Kristian Holt Hansø

Påmeldingen for 2018 er åpen!

Påmelding til sommerens camp er åpen!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og de fem foregående årene før der igjen! I år kan du velge mellom 2 ulike leire: CampVestfold Vestre Bolærne og CampVestfold Expedition – kanoleir.  Er du mellom 10-15 år, liker å være ved sjøen, padle, fiske, bade og klatre så er det bare å melde seg på.

CampVestfold Vestre Bolærne (10-15 år)

Vi bor og sover i telt og drar på dagsutflukter ut til de andre omkringliggende øyene. Expedisjonsturen over Mellom-Bolærne er blitt legendarisk! Kano og kajakkpadling, klatring, krabbefiske, vikingleiker, pil og bueskyting, er bare noen av de mange aktivitetene. Se mer om programmet her.

CampVestfold Expedition – kanoleir (10-15 år)

Vi padler ut til Lindholmen og Gåsøy og overnatter på fantastiske leirplasser. Dette vil være en camp for de som har litt mer erfaring med friluftsliv, og som ønsker enda større utfordringer. Kanskje du har vært med på CampVestfold de tidligere sommerne og tenker at du har lyst til å utvide erfaringene og opplevelser på de andre øyene ute i Oslofjorden. Les mer om CampVestfold Expedition her.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_3750IMG_4002

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du har mulighet til å melde deg på de to første ukene i sommerferien, uke 26 og 27.

Uansett – hvem av campene du velger – så er du velkommen til nye eventyr i Nøtterøys vakre skjærgård! Vi har begrenset med plasser, så det vil også i år være «førstemann til mølla».

Kommentarer er stengt.